Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ο.Γ.Ε. ΟΜΑΔΑ ΛΟΚΡΩΝ - Στηρίζουμε την Πανλαρκική απεργία στις 25/4/2018 και πορεία στο Υπουργείο οικονομικών των εργαζομένων της Λάρκο.


Στηρίζουμε την Πανλαρκική απεργία στις 25/4/2018 και πορεία στο Υπουργείο οικονομικών των εργαζομένων της Λάρκο.

Συμμετέχουμε και καλούμε όλες τις γυναίκες της περιοχής να συμμετέχουν σ' αυτή τη κινητοποίηση δίπλα στους άντρες τους.

Γυναίκες, εργαζόμενοι


Βρισκόμαστε στο κατώφλι της ιδιωτικοποίησης της ΛΑΡΚΟ .

Αυτή η εξέλιξη γίνεται με τη μεθόδευση και εντολές της EE, για να εξυπηρετηθούν τα ανταγωνιστικά συμφέροντα και τα κέρδη των μονοπωλίων. Γι' αυτά τα κέρδη ματώνονται σήμερα οι Λαοί. Τις ίδιες επιλογές ακολουθεί και η σημερινή κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες, γιατί κινούνται στον ίδιο δρόμο με όλους τους παραπάνω.







Γυναίκες της ΛΑΡΚΟ, γυναίκες της περιοχής,


Οι εργαζόμενοι αντιδρώντας στα σχέδια EE και κυβερνήσεων απεργούν και διοργανώνουν κάθοδο στην Αθήνα και πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών. Εκεί πρέπει να συναντηθούμε, μαζί με τα παιδιά μας, με τιςπικέτες και το πανό μας φτιάχνοντας δυναμικό μπλοκ.

Έχουμε χρέος και ιστορικό καθήκον να βρισκόμαστε δίπλα στους άντρες μας και αν χρειασθεί, όπως έχει γίνει στο παρελθόν ακόμα και μπροστά από αυτούς για να διασφαλίσουμε την επιβίωση της οικογένειας μας.

Πρέπει να βροντοφωνάξουμε μαζί τους και με τα ταξικά συνδικάτα ότι η ΛΑΡΚΟ είναι περιουσία του Ελληνικού Λαού και πρέπει να δουλεύει κάτω από Ενιαίο Κρατικό Φορέα Μεταλλευτικής Βιομηχανίας για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.

Να απαιτήσουμε λύση ώστε η ΛΑΡΚΟ να δουλεύει στην κατεύθυνση που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Εργαζομένων και του Ελληνικού Λαού.

Γυναίκες της ΛΑΡΚΟ, γυναίκες της περιοχής.


Προοπτική στον αγώνα θα δώσει η στάση των εργατών αλλά και η δική μας απέναντι στις εξελίξεις που έρχονται.

Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος όταν έχει συσπείρωση, αποφασιστικότητα και ταξικό περιεχόμενο.

Αυτό μας το διδάσκει η ιστορία των αγώνων, τόσων χρόνων, των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Ας θυμηθούμε τον ρόλο των γυναικών το '77 όταν έμπαιναν μπροστά στη Πύλη του εργοστασίου, όταν στέκονταν απέναντι από τα ΜΑΤ, το '84 όταν τα Γυναικόπαιδα της ΛΑΡΚΟ κατέβηκαν στην Αθήνα στο Μαξίμου αλλά και σε άλλες κινητοποιήσεις και ας σκεφτούμε πως το αποτέλεσμα ήταν να μπει φρένο στις επιδιώξεις των τότε κυβερνήσεων. Ας αναλογιστούμε πως καρποφόρησαν αυτοί οι αγώνες για τις οικογένειες μας αλλά και για όλη την περιοχή;

Γυναίκες, νέες, συνταξιούχες, εργαζόμενες, άνεργες η ΟΜΑΔΑ ΛΟΚΡΩΝ της ΟΓΕ σας καλεί όλες τις γυναίκες της περιοχής για να δώσουμε δυναμικό παρόν σ' αυτό τον νέο αγώνα που ξεκινά.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους