Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΔΑΜΙΔΗ



Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

                                                             Λάρυμνα: 08-02-2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



 Μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Αδαμίδη οφείλουμε να απαντήσουμε , γιατί κάποιοι έχουν ξεχάσει πραγματικά αν έχουν θεσμικό ρόλο και τι εξυπηρετούν σε αυτή εδώ τη χώρα.



Μετά την κατάπτυστη δήλωση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ να σταματήσει η ηλεκτροδότηση στην εταιρία μας,  του απαντάμε ως εξής:



 Δεν είναι ο ρόλος ενός συνδικαλιστή αυτός , να δίνει εντολές να σταματήσει η ηλεκτροδότηση μιας εταιρίας , αλλά ο ρόλος του είναι διαφορετικός.








 Αν ο κύριος Αδαμίδης εκπροσωπεί την κυβέρνηση ή είναι εκπρόσωπος του κυρίου Παναγιωτάκη ας βγει να το δηλώσει υπεύθυνα.



Καλά θα κάνει ο κ. Αδαμίδης να θυμηθεί πώς η ΔΕΗ έχει ασελγήσει με εξωφρενικά  τιμολόγια απέναντι στην εταιρία ΛΑΡΚΟ.



Με το να επιρρίπτεις ευθύνες στη Διοίκηση της ΔΕΗ και να λες ότι όλοι θα κριθούν γι΄ αυτό , αποποιείσαι τις ευθύνες που έχεις για το κατάντημα και το ξεπούλημα της ΔΕΗ.



Βέβαια εδώ έχουμε να τονίσουμε ότι θεατής σε αυτές τις κατάπτυστες δηλώσεις του κ. Αδαμίδη ήταν ο κύριος Σταθάκης.



Δεν ξέρουμε αν χειροκρότησε τις δηλώσεις του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ , αλλά θέλουμε να θυμίσουμε στον ίδιο ότι είναι πρωτεργάτης για τη ρύθμιση τις τιμής και θα έπρεπε ο ίδιος να έδινε μια απάντηση στον κ. Αδαμίδη, αλλά εν όψει του τεμαχισμού της ΔΕΗ οι συγκυρίες ευνοούν και τους δύο.



Ρωτάμε , πώς ένας συνδικαλιστής και πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ έχει τέτοιες τάσεις να μιλάει για σταμάτημα της ηλεκτροδότησης στη ΛΑΡΚΟ που αυτό θα έχει απώτερο σκοπό 1200 εργαζόμενοι να μείνουν στο δρόμο.



Δίνει τροφή στην κάθε πολιτική ηγεσία να λειτουργεί με τρόπο αντεργατικό απέναντι στα συμφέροντα των εργαζομένων αλλά και της χώρας.



Ίσως ο κύριος Αδαμίδης να μη γνωρίζει την εταιρία ΛΑΡΚΟ.



Η ΛΑΡΚΟ είναι ο ορυκτός πλούτος της χώρας και  αφήνει ένα μεγάλο εισόδημα στην οικονομία της χώρας.



 Σαν ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ θα απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε δηλώσεις στρέφονται κατά της εταιρίας και των συμφερόντων των εργαζομένων.



Οφείλει ο κύριος Αδαμίδης να διορθώσει τις δηλώσεις που έκανε στην κοπή της πίτας την 1/2/18 παρουσία Υπουργών και Προέδρου της ΔΕΗ φοβούμενος ο ίδιος ότι η ιστορία των κρατικών ενισχύσεων της ΛΑΡΚΟ θα τινάξει τη ΔΕΗ στον αέρα.





Όπως και κατά το παρελθόν , έτσι και τώρα δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κάνει τέτοιες επιθέσεις στην εταιρία μας που τα τελευταία χρόνια έχουν συμβεί πολλά αλλά όμως έχει καταφέρει να σταθεί όρθια στα πόδια της.



Η ΛΑΡΚΟ συνεχίζει να λειτουργεί , έχει δυνατό της όπλο την παραγωγή της , τους εργαζόμενους , γι αυτό έχει καταφέρει να βγει μέσα από μεγάλα αδιέξοδα έχοντας στοιχεία ποιοι προσπαθούσαν και ποιοι προσπαθούν να «ασελγήσουν» κατά της εταιρίας.



Θα πρέπει να καταλάβει ο κύριος Αδαμίδης ότι δεν ωφελούν οι κόντρες μεταξύ των εργαζομένων , αλλά η σύμπνοια μεταξύ τους σε οποιοδήποτε φορέα και πόστο κι αν βρίσκονται  .



Μόνο έτσι θα μπορέσουν  βγουν  νικητές από το αδιέξοδο των μνημονίων και το κατάντημα που έχει περιέλθει η χώρα.



Καλούμε τον κύριο Αδαμίδη  με καινούργιες δηλώσεις του να διορθώσει αυτές που είπε την 1η Φεβρουαρίου 2018.





ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ





  ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ



                                    ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ – ΛΑΡΥΜΝΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους