Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΕΡΑΝΙΣΤΩΝ - Γενική Συνέλευση για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Γερανιστών



Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:   
Α.Π.2/30-8-2017  
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ « ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΛΑΡΚΟ » .

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 στην αίθουσα του κινηματογράφου «ΙΛΙΟΝ» θα πραγματοποιηθεί πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση του ως άνω Σωματίου μας με αντικείμενα ημερήσιας διάταξης:
-   Την εκλογή των επτά τακτικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας... 






και των αναπληρωματικών σύμφωνα με το άρθρο 12 του Καταστατικού.

-     Την εκλογή τριών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των αναπληρωματικών μελών αυτής.

Πριν από την έναρξη των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των προαναφερομένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής θα προηγηθεί η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής η οποία θα διεξάγει τις εν λόγω αρχαιρεσίες με μυστική ψηφοφορία.
Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου ( αυτά που είναι ήδη εγγεγραμμένα και όσα θα εγγραφούν στην συνέχεια εγκαίρως σύμφωνα με το Καταστατικό ) να συμμετάσχουν στην εν λόγω Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας.

Παράλληλα σας ανακοινώνουμε ότι με την ίδια απόφαση το προσωρινό Διοικητικό μας Συμβούλιο ανακάλεσε την υπ'αριθμ. Α.Π. 1/18-8-2017 Ανακοίνωση του-Πρόσκλησή του για διενέργεια Γενικής Συνέλευσης για σήμερα ημέρα Τετάρτη 30-8-2017 με αντικείμενο την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που θα διεξήγαγε τις προαναφερόμενες εκλογές. 
Η διαδικασία θα γίνει παρουσία Δικηγόρου

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους