Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΑΛΕΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Ανακοινώσεων συνεχεία...όμως

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:  
                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Βρυσάκια, 08/09/2017

Συναδέλφισσες. Συνάδελφοι

Ανακοινώσεων συνεχεία...όμως ρε συνάδελφοι δεν γίνεται να αποποιηθούμε του κυρίαρχου δικαιώματος μας να κριτικάρουμε την κυβέρνηση και να ελέγχουμε την διοίκηση. Το κοίτασμα του "ΚΟΥΤΟΥ'' είναι σε όλους γνωστό γιατί είναι μια βαθειά παραγωγική ανάσα για την τροφοδοσία του εργοστασίου με μετάλλευμα. Έχετε αναρωτηθεί ρε συνάδελφοι, γιατί έτοιμο μετάλλευμα, μια εκμετάλλευση εύκολη παραμένει αδρανής; Με το όσο μυαλό διαθέτω, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι... 






δεν αρκούν τα ονόματα των υποψήφιων εργαζομένων που έχει προτείνει ο συνεταιρισμός , δεν είναι "συριζόπαιδα" και για αυτό η διοίκηση αρνείται να δουλέψει τον "ΚΟΥΤΟ"με το οποιοδήποτε τίμημα.

Κύριοι της κυβέρνησης πολύ θα ήθελα να με διαψεύσετε.

Κύριε Ρενέση, Κύριε Ξενίδη ας μην γίνει ο "ΚΟΥΤΟΣ" δούρειος ίππος για εργαζόμενους των 500EURO...μιλάμε αγαπητοί για νταμάρι! Και μιας και μιλάμε για νταμάρι..ας ξεκαθαρίσουμε.


Είμαι εργαζόμενος στην εταιρεία ΛΑΡΚΟ από το 1999, δηλαδή έχω σχεδόν 20 χρόνια προϋπηρεσίας. Λαϊκά σας λέω...ότι καθαρίζω περίπου 1000EURO...παρεμπιπτόντως έχω και 2 παιδιά. Αγαπητοί, αυτοί είναι οι τεράστιοι μισθοί της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Αυτούς τους μισθούς έχετε όλοι στοχοποιήσει, αυτούς τους μισθούς θέλετε να εξορθολογήσετε...(για τους δύσπιστους το εξοφλητικό μου στην διάθεση σας...).

Το μεγάλο ερώτημα είναι...γιατί δεν ξεκινάτε από την αυλή σας τη μείωση του κόστους; Πόσοι "διακοσμητικοί" διευθυντάδες υπάρχουν; Πόσοι από τα περίφημα στελέχη σας χρησιμοποιούν τα εταιρικά αυτοκίνητα για υπηρεσιακούς λόγους και όχι για βόλτες; Τί προγράμματα αξιοποιήσατε για την αναβάθμιση της εταιρείας; Ποίες επιχειρηματικές λογικές φέρατε για την μείωση του κόστους:

Στην Ιαπωνία, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος με τα αποτελέσματα τα δικά σας θα είχαν κάνει ΧΑΡΑΚΙΡΙ. Στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ σφυρίζουν αδιάφορα...και την ανικανότητα τους θέλουν να την φορτώσουν σε εργαζόμενους των 1000EURO. ΕΛΕΟΣ!!!


Συναδελφικά,


                                          ΣΑΛΕΒΑΚΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

                                      ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. του σωματείου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους