Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:   
Σ Υ Ν Δ Ι Κ Α Τ Ο
ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΡΓ/ΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Μ Ε Τ Α Λ Λ Ο Υ Ν Ο Μ Ο Υ Φ Θ Ι Ω Τ Ι Δ Α Σ
ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ ΠΛ. ΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓ. ΚΕΝΤ. ΛΑΜΙΑΣ
ΑΡΙΘ.ΕΓΓΡ. ΒΙΒΛ.ΕΠΑΓΓ.ΣΩΜ.ΠΡΩΤ.ΛΑΜΙΑΣ 46/95
EMAIL: politiskp@gmail.comΤηλ: 6937887924
Fax: 22330-41164
Αρ.Πρωτ. -119- ΛΑΡΥΜΝΑ 15/9/2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα γεγονότα απλά επιβεβαιώνουν πόσο δίκιο έχουν οι εργαζόμενοι, τις τεράστιες ευθύνες της Κυβέρνησης και το μοναδικό όπλο των εργαζομένων απέναντι σε αυτόν τον πόλεμο.

Ο λόγος είναι για τους εργαζόμενους στις εργολαβίες στην υπό κρατικής ευθύνη ΛΑΡΚΟ, που από σήμερα το πρωί είναι συγκεντρωμένοι στο χώρο του εργοστασίου και απέχουν από την εργασία λόγω καθυστέρησης της μισθοδοσία τους.






Η Κυβέρνηση και η Διορισμένη από αυτή Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ, το προηγούμενο διάστημα, για να καλύψουν με την στάση τους την εργολάβο που παρανομούσε στην ΛΑΡΚΟ, έχουν την ευθύνη που απολύθηκαν εκδικητικά οι 5 εργαζόμενοι επειδή διαμαρτυρήθηκαν για την μαύρη, ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία. Στην συνέχεια, για να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους πέρασαν σαν αδικαιολογήτως απών όσα μέλη μας απέργησαν στις 29/8 απέναντι σε αυτήν την κατάσταση γαλέρας που επικρατεί στην ΛΑΡΚΟ. Παράλληλα την ημέρα της απεργίας έβαλαν εργαζόμενους και εγκαταστάσεις που είναι περιουσία του Ελληνικού λαού σε κίνδυνο, γιατί θέλοντας να μας απαξιώσει δεν δέχτηκε προσωπικό ασφαλείας, καθώς επίσης παραβίασε την εναπομένουσα εργατική νομοθεσία για να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό.

Σήμερα και κοπανατζήδες και τεμπέληδες να πουν τους εργαζόμενους που διαμαρτύρονται διότι είναι απλήρωτοι δεν θα ξαφνιαστούμε, ούτε και μας ενδιαφέρει τι θα πουν και τι θα κάνουν. Γνωρίζουμε πως η δημοκρατία τους τελειώνει εκεί που αρχίζουν να θίγονται τα κέρδη τους.

Για εμάς αξία έχει ότι οι εργαζόμενοι στην ΛΑΡΚΟ είναι ενωμένοι παρά το συμβιβασμένο, κυβερνητικό και εργοδοτικό ρόλο του επιχειρησιακού Σωματείου και της ΠΟΕΜ και θα συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους μέχρι την τελική νίκη.




Για το Δ.Σ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                      ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝ.    ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΣΤ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους