Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Κοιτώντας γυναικεία στήθη κερδίζεις χρόνια ζωής

Οι άντρες του γραφείου έχουν βγει στους διαδρόμους και πανηγυρίζουν. Γιατί μυστικά μακροζωΐας θα ακούσεις πολλά, το καλύτερο όμως αποκαλύφθηκε σήμερα.  Ποιο; Το να θαυμάζεις γυναικεία στήθη. 
Ας το δούμε αναλυτικά. 
Νέα μελέτη για λογαριασμό της βρετανικής εφημερίδας The Sun ανέδειξε ότι ο Νο1 παράγοντας που αυξάνει το προσδόκιμο ζωής για τους άντρες είναι να κοιτάζουν γυναικεία στήθη. Επικαλούμενη μια έρευνα του 2012 απ’ το...







 πανεπιστήμιο Columbia με τίτλο «Η θετική στάση μπορεί να βοηθήσει ασθενείς με χρόνιες παθήσεις», η Sun σημειώνει ότι υπάρχει πραγματική επιστημονική απόδειξη για τη σύνδεση της συναισθηματικής υγείας με τη σωματική.

Με άλλα λόγια όταν είσαι χαρούμενος και εστιάζεις στα θετικά πράγματα γύρω σου, τονώνεις την υγεία σου. Για παράδειγμα απ’ τους ασθενείς με στεφανιαία νόσο που συμμετείχαν στην έρευνα το 55% που είχε αισιόδοξη στάση είχε και καλύτερη σωματική δραστηριότητα.

Η μελέτη καταλήγει προτείνοντας «να παρατηρείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας μικρά πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε χαρούμενοι και να απολαμβάνετε τη στιγμή». Δεδομένου ότι και μόνο η σκέψη πόσο μάλλον η θέα ενός γυναικείου στήθους μπορεί να κάνει σχεδόν κάθε άντρα να νιώσει καλύτερα, θα σου λέγαμε και εμείς με τη σειρά μας ότι είναι η καλύτερη πηγή θετικής ενέργειας.

Οπότε μαζί με την καλή διατροφή και το «αχαλίνωτο σεξ» που θα σου προσθέσουν μερικά χρονάκια ζωής απόλαυσε ελεύθερα και όσο περισσότερο μπορείς το ωραιότερο ίσως σημείο του γυναικείου σώματος, το στήθος.

Απο: press365.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους