Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΡΚΟ - H κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας πλήρη επίγνωση της δυναμικής της ΛΑΡΚΟ...


Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΚΟ 
ΛΑΡΥΜΝΑ: 23 -03-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επίσκεψη Α. Τσίπρα στη ΛΑΡΚΟ
Η ΛΑΡΚΟ είναι μια εμβληματική βιομηχανία φυσικά με προβλήματα εξ αιτίας της κακοδιαχείρισης για τα οποία ευθύνονται αυτοί που κυβερνούσαν τα προηγούμενα χρόνια.
Μια εταιρία με τεράστιες δυνατότητες.

Είναι μια ιστορική βιομηχανία . Έχει συνδέσει την παρουσία της με τις όποιες δυνατότητες και πρωτοβουλίες – παρεμβάσεις παραγωγικής και βιομηχανικής ανασυγκρότησης κυρίως γιατί είναι μια μεταλλευτική βιομηχανία που παράγει αξιοποιώντας δική της πρώτη ύλη – εθνικό πλούτο.

Αυτή την εταιρία με αυτές τις δυνατότητες έφεραν στο χείλος του γκρεμού οι προηγούμενες... 






κυβερνήσεις Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ εκπονώντας σχέδια διχοτόμησης και τριχοτόμησης ( καλή και κακή ΛΑΡΚΟ) , αγνοώντας τους 1500 εργαζόμενους και δεκάδες χιλιάδες που ζουν από τη ΛΑΡΚΟ.

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια , μια κυβέρνηση , η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ , έχοντας πλήρη επίγνωση της δυναμικής της ΛΑΡΚΟ , γνωρίζοντας τα προβλήματά της , αρκετά εξ αυτών λόγω των χαμηλών τιμών του Νικελίου και την υψηλή τιμή της ενέργειας , προσπαθεί και δίνει λύσεις καθιστώντας την εταιρία ΛΑΡΚΟ ΒΙΩΣΙΜΗ , ρυθμίζοντας την τιμή της ενέργειας και όχι μόνο.

Οι ενέργειες αυτές κάνουν το λαό της περιοχής και τους εργαζόμενους αισιόδοξους για την επόμενη μέρα της ΛΑΡΚΟ.

Σημειώνουμε τέλος κάτι ιδιαίτερα σημαντικό . Η σταθερότητα των εργασιακών σχέσεων με την ενσωμάτωση του προσωπικού των εργολαβιών στο μόνιμο προσωπικό είναι πάγια θέση μας. Το δουλεμπόριο και το σκλαβοπάζαρο ΤΕΛΟΣ.

Η πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού ΥΠΕΝ Γιώργου Σταθάκη έπεισε και τους πιο δύσπιστους ξεκαθαρίζοντας τη θέση της κυβέρνησης για όλα τα χρονίζοντα προβλήματα της ΛΑΡΚΟ.


Η ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ
Η ΛΑΡΚΟ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Η ΛΑΡΚΟ έχει μέλλον. Λύνοντας τα προβλήματα που γέννησε το παρελθόν , ανεβαίνει η αξία της και θα καταστεί βιώσιμη .
Η πραγματικότητα είναι αυτή και κανένας και καμιά σοφιστεία δεν μπορεί να την αλλάξει.


Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΡΚΟ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους