Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ

Απο: eviawelle.gr

Εχθές την πόλη της Χαλκίδας επισκέφθηκε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος έδωσε και συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Κατά την συνέντευξη του μεταξύ των άλλων ρωτήθηκε και για την εταιρία Λάρκο, ο οποίος απάντησε τα εξής:
Ως προς τη Λάρκο είπε ότι η τιμή πώλησης του παραγόμενου προϊόντος εξαρτάται από τις διακυμάνσεις του Χρηματιστηρίου, την ίδια στιγμή που το κόστος παραγωγής παραμένει σταθερό.
Ο υπουργός Επικρατείας εξήγησε ότι ζήτησε την συνεργασία εργαζομένων και διοίκησης... 






ώστε να καταρτισθεί ένα business plan με στόχο μέσω της διεύρυνσης της παραγωγικής βάσης των λατομείων της Λάρκο να επιτευχθεί μια εξισορρόπηση μεταξύ του κόστους παραγωγής και της τιμής πώλησης, λαμβάνοντας υπόψη ότι η ΔΕΗ έχει προχωρήσει σε μείωση της τιμής του ρεύματος για τη Λάρκο κατά 30%.
Επισήμανε ότι θα μεταφέρει στην κυβέρνηση το αίτημα των εργαζομένων για μηνιαία οικονομική ενίσχυση, επαναλαμβάνοντας, πως το σημαντικό είναι η εκπόνηση του business plan.
«Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που έκαναν οι άλλοι, να δίνουμε χρήματα και να φθάνουν σε αδιέξοδο οι επιχειρήσεις» τόνισε, ο κ Φλαμπουράρης.
Ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι την κυβέρνηση, ανεξαρτήτως αν μια επιχείρηση είναι ιδιωτική ή δημόσια, την ενδιαφέρει το να σωθούν οι θέσεις εργασίας και το παραγωγικό δυναμικό της χώρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους