Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΛΕΒΑΚΟΣ - ΝΑ έχει αύριο ΛΑΡΚΟ και ΕΜΕΙΣ το μεροκάματο μας!

Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε: 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΛΕΒΑΚΟΣ (Μέλος ΔΣ του Σωματείου)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες.....γραφεί στην ανακοίνωση της η παράταξη του πρόεδρου μας και συνεχίζει παρακάτω ως διοικητικός εκπρόσωπος τα παραγωγικά καλά αποτελέσματα του μεταλλείου.  Και τα λέει σε ποιον... 






στο Λέκκα τον Θανάση, τον πάλαι ποτέ κυβερνητικό εκπρόσωπο του Στενού.  Τα ίδια ρε πρόεδρε πριν δυο-τρία χρόνια έγραφε και ο Θανάσης! Συνάδελφοι, στον αγώνα σας να στηρίξετε ο Θανάσης τον Στενό και ο Φώντας την Συριζοπαρέα,  εκτιμώ ότι αποπροσανατολίζετε τους εργαζομένους και παραβλέπετε τα μεγάλα αναπάντητα και καυτά ερωτήματα.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

·         Συνάδελφοι η παραγωγή με τα ιδία μέσα σε ποιό επίπεδο  είναι? Κατά την ταπεινή μου άποψη η παραγωγή 24ωρου είναι ίση με την παραγωγή πρωινής βάρδιας προηγουμένων ετών.
·         Ο εξοπλισμός σε τι κατάσταση βρίσκεται? Δεν έχουν λέει χρήματα να αγοράσουν ανταλλακτικά...όμως λεφτά για τους εργολάβους έχουν. Τελικά συνάδελφοι πάμε σε πλήρη εργολαβοποίηση των ΜΕΕ. Τα στοιχεία δε, στο τέλος θα δείχνουν ότι οι εργαζόμενοι δεν συμφέρουν!
·         Συνάδελφοι, υπάρχουν ή δεν υπάρχουν ευθύνες που ακόμα και σήμερα δεν έχουν πατήσει στον ΚΟΥΤΟ? Ευθύνονται ή δεν ευθύνονται που χάθηκε η αδεία στις ΑΚΡΕΣ?
·         Είναι ψέματα ότι δημιουργούν τμήματα για να βολέψουν τα "αδικημένα" Συριζόπαιδα?
·         Ψέματα είναι συνάδελφε πρόεδρε ότι τους επιτρέπουμε να δίνουν προαγωγές κάλπικες?
·         Χρωστάει η ΛΑΡΚΟ τα δικά μας χρήματα-εισφορές στην Generalli και όχι μόνο?
·         Η ΔΕΗ λόγω οικονομικών προβλημάτων, πληρώνει τους εργολάβους κάθε οκτάμηνο. Η ΛΑΡΚΟ που δεν έχει οικονομικά προβλήματα τους πληρώνει στο τρίμηνο...Ειδική μεταχείριση, ΓΙΑΤΙ?
·         Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, λέει ότι χρωστάμε 250 Εκατομμύρια Εuro στη ΔΕΗ. Πως το αντιμετωπίζουμε?
·         Οι κρατικές ενισχύσεις υπάρχουν και μας κυνηγούν... Το σωματείο μας τι κάνει προς αύτη την κατεύθυνση?
·         Πρόεδρε, το ευαγγέλιο του συνδικάτου είναι το καταστατικό. Το εφαρμόζουμε ναι ή όχι? Συνάδελφοι, το σωματείο μας πρέπει να γίνεται τιμητής των επιλογών της σημερινής ή της προηγούμενης διοίκησης-διεύθυνσης ή να ζητάει απαντήσεις-λύσεις από τις διοικήσεις και τις κυβερνήσεις? Εκτιμώ ότι το συνδικάτο είχε και πρέπει να έχει ισχυρή παρέμβαση προς την κατεύθυνση να έχουμε το μεροκάματο μας και δυστυχώς το τελευταίο διάστημα νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει... Προτείνω άμεσα την σύγκληση της Γενικής μας συνέλευσης, του κυρίαρχου συνδικαλιστικού οργάνου, να μιλήσουμε και να αποφασίσουμε πως πάμε από δω και πέρα και να δρομολογήσουμε εξελίξεις με μία προοπτική...

ΝΑ έχει αύριο ΛΑΡΚΟ και ΕΜΕΙΣ το μεροκάματο μας!  


   Συναδελφικά,    

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΛΕΒΑΚΟΣ (Μέλος ΔΣ του Σωματείου)

Μέλος ΔΣ του Σωματείου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους