Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Δημοσκόπηση Palmos - tvxs.gr

ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΝΔ (21%) ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟ 41,%!!!

Σημαντικά ευρήματα που δείχνουν ότι υπάρχει γενική απαξίωση του πολιτικού συστήματος, εμφανίζει νέα δημοσκόπηση στην οποία η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ σε πανελλαδικό επίπεδο. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Palmos Analysis για λογαριασμό του... 





TVXS με το οποίο σχετίζεται ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κούλογλου, ηη ΝΔ προηγείται με 21%, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μόλις 13%. Τρίτο κόμμα είναι το ΚΚΕ με 4,9% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 4,6%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 3,1%, η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου με 2,1%, το Ποτάμι με 1,6%, η Ενωση Κεντρώων με 1,4%, η Λαϊκή Ενότητα με 1% και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 1%.

Ιδιαίτερα υψηλό είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων που φθάνει το 18%. Λευκό ή άκυρο επιλέγει το 11,2%, ενώ το 9,9% δηλώνει ότι «δεν θα ψηφίσει». «Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ» δηλώνει το 2,8% των ερωτηθέντων, ενώ «άλλο κόμμα» επιλέγει το 4,5%. Συνολικά, το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου κι εκείνων που δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν ανέρχεται στο 41,9%, ποσοστό εξαιρετικά υψηλό.
Στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 30% έναντι 25% του Αλέξη Τσίπρα.
Στην παράσταση νίκης, η ΝΔ προηγείται με 61%, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 21%.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους