Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Τα ''είπε'' με Μητροπολίτη και ΛΑΡΚΟ ο Μειμαράκης...(foto)

                                                                      Απο: ilamia.gr
Το Μητροπολιτικό Μέγαρο Λαμίας ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης στην Λαμία του προέδρου- και εκ νέου Υποψηφίου- της  «Νέας Δημοκρατίας»  Ευάγγελου Μειμαράκη.
 Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης συνοδευόμενος από τους Βουλευτές Αττικής κ. Γεώργιο Βλάχο και Φθιώτιδος κ. Χρήστο Σταϊκούρα,  επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κο Νικόλαο. 









Κατά τη συνάντησή τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διάφορα κοινωνικά θέματα και ο Σεβασμιότατος αφού τον ευχαρίστησε για την τιμή της επισκέψεώς του, η οποία εκφράζει την τιμή προς τον ιερό Κλήρο και τον λαό της περιοχής, κατέθεσε μερικές σκέψεις για τις σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας και την περιφρούρηση των θεσμών.

Ο κ. Πρόεδρος με τη σειρά του εξέφρασε το σεβασμό του προς τον Σεβασμιότατο και την Εκκλησία γενικότερα αλλά και τις ευχαριστίες του προς την Εκκλησία, η οποία συμβάλει στην προσπάθεια να ξεπεραστεί η κρίση που διέρχεται η χώρα μας με το κοινωνικό της έργο και την συμπαράστασή της στους δοκιμαζομένους.  

Κατά την αναχώρηση του κ. Μεϊμαράκη ο Ποιμενάρχης μας του ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες του για το καλό της Πατρίδος και της κοινωνίας αποκαλώντας τον  μάλιστα  και «Νέο  πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας» 

Επόμενος σταθμός του Βαγγέλη Μειμαράκη τα γραφεία  της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στην Πλατεία Ελευθερίας όπου είχε  συνάντηση με στελέχη του κόμματος  αλλά και με αντιπροσωπεία των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ. 



Απο: ilamia.gr





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους