Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΧΤRCO
Χθες το μεσημέρι βρήκε τραγικό θάνατο από έκρηξη  27χρονος εργαζόμενος στο εργοστάσιο <<ΕΧTRACO  SA>> εμπορίας και παραγωγής  εκρηκτικών υλών στην Τανάγρα Βοιωτίας.
Μετά από ενημέρωση για το συμβάν εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου παρουσία των Τεχνικών Επιθεωρητών παραβρεθήκαμε στο χώρο του θανατηφόρου ατυχήματος όπου και ενημερωθήκαμε για το συμβάν.











Ο εργαζόμενος χημικός δοκιμάζοντας  κάποιο από τα προϊόντα του εργοστασίου ( εκρηκτικές ύλες)  σημειώθηκε έκρηξη πριν προλάβει να απομακρυνθεί με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του. Στο χώρο όπου εργάζονταν την συγκεκριμένη στιγμή ήταν μόνος του.
 Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου ζητά να δοθούν άμεσα διευκρινίσεις για τα αίτια του ατυχήματος, από τις αρμόδιες υπηρεσίες, να εξεταστεί διεξοδικά εάν η επιχείρηση είχε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα που ορίζει ο νόμος και αν αυτά τα μέτρα τηρήθηκαν και φυσικά να αποδοθούν ευθύνες όπου αυτές υπάρχουν.
Καταγγέλλουμε την εργοδοσία για την αρχική απαράδεκτη παρεμπόδιση  της εισόδου στην επιχείρηση των εκπροσώπων του Εργατικού Κέντρου.
Η Διοίκηση του ΕΚΘ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του  συναδέλφου.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους