Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Aστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας 13 συλλήψεις

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τη σύλληψη φυγόποινων, τη πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.






Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (15 & 16-04-2015), από αστυνομικούς των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, Εύβοιας & Φθιώτιδας, της Α' Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Β' Ο.Π.Κ.Ε. & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, των Τμημάτων Ασφαλείας Άμφισσας, Θηβών & Λαμίας, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας, συνολικά δεκατρία (13) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

• Τέσσερις (4) ημεδαποί σε περιοχές της Θήβας και της Λαμίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.

• Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, για κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


• Ημεδαπός στα Ψαχνά Ευβοίας, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.


• Τέσσερα (4) άτομα (δύο ημεδαποί στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, ένας ημεδαπός στην Ιστιαία Φθιώτιδας και ένας αλλοδαπός στη Θήβα), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ένας εκ των συλληφθέντων, για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη).


• Τρεις (3) αλλοδαποί στην Άμφισσα, στη Λαμία και στην Αταλάντη Φθιώτιδας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.


Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.



Απο: lamiastar.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους