Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

K. Κουτσογιαννακόπουλος: «Παλέψαμε στα ίσια, για αυτό κάνανε πίσω και ησυχάσανε»


Λαμία, 23 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τη Λοκρίδα των παραδοσιακών ισχυρών δεσμών, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας, Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, επανέλαβε με σημερινή συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό, την πεποίθηση του, ότι στην τελική ευθεία προς τις εκλογές, το τοπίο αποσαφηνίζεται και η λογική πρυτανεύει.
Αναφερόμενος στα ζητήματα της Φθιώτιδας, εστίασε στο μείζον θέμα της ΛΑΡΚΟ, λέγοντας: «Το πράγμα πλέον έχει σταθεροποιηθεί» υπενθυμίζοντας τη δριμεία αντίδραση του τότε, απέναντι στην πρόταση του ΤΑΙΠΕΔ, περί αποκρατικοποίησης της βιομηχανίας με διάσπαση της.
Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά:  







«Το μεγάλο αποτέλεσμα ήταν ότι η ΛΑΡΚΟ παρέμεινε σε λειτουργία, δεν υλοποιήθηκε ένα πρώτο σχέδιο που είχαν εμπνευστεί κάποιοι χαρτογιακάδες με το σπάσιμο της» και συμπλήρωσε λέγοντας: «Τους παλέψαμε στα ίσια. Και με ανακοίνωση και μάλιστα ονομαστική. Για αυτό και καταλάβανε, κάνανε πίσω και ησυχάσανε».


Τέλος, επισήμανε ότι η κυβέρνηση θέτει ερωτήματα, λέει τη δική της εκδοχή και αξιώνει να ακουστεί προς τον ελληνικό λαό η θέση της άλλης πλευράς πριν από την ημέρα των εκλογών. 




ΚΩΝ. Ι. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ


  







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους