Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

«Σήκωσαν» δυο τόνους εξαρτήματα από εργοστάσιο στη Βοιωτία

Ένα ολόκληρο εργοστάσιο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Βοιωτίας άδειασαν τέσσερις «κυνηγοί» μετάλλων, που ξήλωσαν μεταλλικά εξαρτήματα βάρους δύο τόνων από τον υπόγειο φορτωτή της αποθήκης! 
Όμως, την ώρα που τα μετέφεραν με δυο αγροτικά, έπεσαν σε μπλόκο της Ασφαλείας Θηβών.






Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα φορτωμένα με μεταλλικά εξαρτήματα φορτηγάκια που κινούνταν το ένα πίσω από το άλλο στη νέα εθνική οδό Αθηνών– Λαμίας στο ύψος του Ακραιφνίου και τα σταμάτησαν για να ελέγξουν τους επιβάτες τους, τρεις τσιγγάνους ηλικίας 44, 33 και 19 χρόνων και έναν 28χρονο Αλβανό. Μόλις διαπιστώθηκε ότι τα αξίας 5.000 ευρώ εξαρτήματα προέρχονταν από κλοπή, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του εργοστασίου.

Τα αγροτικά φορτηγάκια των δραστών κατασχέθηκαν ως μέσα μεταφοράς προϊόντων κλοπής μαζί με πλήθος εργαλείων που χρησιμοποίησαν για να κόψουν τα μεταλλικά εξαρτήματα, μεταξύ των οποίων δύο τροχαλίες με αλυσίδες, ένας μεταλλικός μοχλός περιστροφής τροχαλιών, μια φιάλη υγραερίου, ένας κόφτης, ένα κατσαβίδι, ένας κάβουρας, μια τσάπα και άλλα! 

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορία για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία.


Aπο: 4news.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους