Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Όλα τα βλέμματα της βιομηχανίας στραμμένα στη ΓΣ της ΔΕΗ





Το ενδιαφέρον όλων των βιομηχανικών καταναλωτών συγκεντρώνει η σημερινή επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση της ΔΕΗ, η οποία αποφασίζοντας για την υπόθεση της τιμολόγησης της Αλουμίνιον, αναμένεται να δώσει παράλληλα το στίγμα και την τιμή αναφοράς για το σύνολο των ενεργοβόρων καταναλωτών υψηλής τάσης.
Τα δεδομένα ενόψει της συνέλευσης διαμορφώνονται ως εξής:

Όλη η Ελλάδα σε ρυθμό Καρναβαλιού...


Όλη η Ελλάδα σε ρυθμό Καρναβαλιού...

Δείτε σε αποκλειστικότητα το άρμα που θα παρελάσει την Καθαρά Δευτέρα στο Μαρτίνο με θέμα:


Τα trol του ΠΑΣΟΚ...





Έχεις δίλιτρο; Δες το κόλπο για να γλιτώσεις από χαράτσια και Τεκμήρια!


Έχεις δίλιτρο; Δες το κόλπο για να γλιτώσεις από χαράτσια και Τεκμήρια!Το γνωρίζετε ότι κάνοντας χρήση του νόμου μπορείτε να τοποθετήσετε κινητήρα με μικρότερο κυβισμό έως 25%; Το ξέρετε ότι εκατοντάδες αγγελίες οχημάτων από τον ΟΔΔΥ και όχι μόνο διατίθενται με κυβισμό στην άδεια 1.600 κ.εκ. ενώ στην πραγματικότητα είναι δίλιτρα;


Του Γιώργου K. Ανδρή
 
Πενία τέχνας κατεργάζεται θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της εφευρετικότητας του Ελληνα καθώς για ακόμη μία φορά απέδειξε πως όχι μόνο είναι γνώστης του νόμου αλλά κάνοντας χρήση αυτού γλιτώνει πολλές εκατοντάδες ευρώ.

Κομματοκηλίδες




Το να διατυμπανίζεις πόσο άχρηστος είσαι είναι σημείο των καιρών και το ασφαλές διαβατήριο για πολιτική καριέρα σωτήρα.
Η απόδειξη του ότι ο λαός των ψηφοκουβαλητών έχει κουφαθεί πλήρως είναι οι παράτες του πρωθυπουργεύοντος για τις θάλασσες πετρελαίου στις οποίες θα κολυμπάει το δισέγγονο του ψηφοκουβαλητή. Δεν ντρέπονται να ανοίγουν σαμπάνιες γιατί σε 30 χρόνια η Ελλάδα θα έχει 150 δις έσοδα από τα πετρέλαια της. Τον ανώτερο προγραμματισμό που μπορούν να κάνουν οι πολίτες της χώρας... 

Το πρωτοσέλιδο της ΗΜΕΡΑΣ 28/2/2014


Στο έλεος των Μνημονίων: Πάνω από 2.000 λουκέτα και πτωχεύσεις σε 5 χρόνια


Νέα στοιχεία TAXIS για τον αριθμό των επιχειρήσεων που αναγκάστηκαν να υπαχθούν στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα στην εποχή των Μνημονίων
Στις 1.902 ανέρχονται οι πτωχεύσεις από το 2009 και μετά, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν καταχωρηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες στο Taxis.
Τα συγκεντρωτικά στοιχεία των πτωχεύσεων... 

Κόβονται και τα επιδόματα μητρότητας!



Η μείωση των εισφορών δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας στον ΟΑΕΔ ενώ φέρνει πιο κοντά στο χείλος του γκρεμού το ΙΚΑ. Κόβονται όχι μόνο τα οικογενειακά επιδόματα αλλά και τα δύο επιδόματα μητρότητας που χορηγεί ο Οργανισμός σε χιλιάδες μητέρες.  
Aπ΄τη μια μεριά όλοι παραδέχονται πως το δημογραφικό είναι το νο1 πρόβλημα της χώρας απ'την άλλη οι έλληνες πολιτικοί  κάνουν το παν για το επιδεινώσουν.  
Κατάργηση όχι μόνο των οικογενειακών επιδομάτων αλλά... 

Ενας φρικτός χάρτης αποκαλύπτει την τεράστια δασική έκταση που έχει καταστραφεί στην Ελλάδα από το 2000 και μετά


Ενας φρικτός χάρτης αποκαλύπτει την τεράστια δασική έκταση που έχει καταστραφεί Τον Αύγουστο του 2007, όταν το τεράστιο κύμα πυρκαγιών «έπνιξε» την Ελλάδα, έγινε λόγος για μια από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές στη σύγχρονή της ιστορία.
Εφτά χρόνια μετά, το GlobalForestWatch δημιουργώντας ένα παγκόσμιο χάρτη με όσες δασικές εκτάσεις έχουν «χαθεί» και όσες έχουν «δημιουργηθεί» από το 2000 και μετά, μας δίνει τα καθαρά νούμερα της φυσικής καταστροφής που υπήρξε στην Ελλάδα μετά την αλλαγή χιλιετίας.
Σύμφωνα με το χάρτη του GlobalForest, από το 2000 και μετά στην Ελλάδα έχουν καταστραφεί... 

Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ με αιχμή τις περιφερειακές εκλογές!


Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ με αιχμή τις περιφερειακές εκλογές!Τις τελευταίες ημέρες οι πολίτες της Στερεάς Ελλάδος παρακολουθούν, όχι με ενδιαφέρον είναι αλήθεια, μια προσπάθεια να συγκροτηθεί «πράσινος» συνδυασμός για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.
Η ιστορία αυτή δεν είναι και τόσο αθώα πολιτικά, αντίθετα όπως εξήγησαν έγκυροι κομματικοί παράγοντες από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, πρόσωπα που βρίσκονται αρκετά κοντά στη σημερινή ηγεσία του κόμματος που σημειωτέον οι μυστικές δημοσκοπήσεις δεν του δίδουν περισσότερο από 2-2,5% , θεωρούν υποβολιμαία με τέτοια κίνηση και εξηγούν.

Στις φτωχότερες περιφέρειες της Ευρώπης η Στερεά με ΑΕΠ κάτω από 75%

Κάτω από το 75% του μέσου κοινοτικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ βρίσκονταν το 2011 εννέα ελληνικές περιφέρειες, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.
Ειδικότερα, το 2011, το μέσο κατά κεφαλήν Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (εκπεφρασμένο σε όρους αγοραστικής δύναμης) στην Ελλάδα διαμορφώθηκε στο 80% του μέσου κοινοτικού.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τσίπρας: «Εκτροφείο σκανδάλων» το ΤΑΙΠΕΔ

Την κατηγορηματική αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ για την παραχώρηση του Ελληνικού εξέφρασε ο κ. Αλέξης Τσίπρας μιλώντας απόψε σε κομματική εκδήλωση και παράλληλα δεσμεύθηκε ότι «όλες οι συμβάσεις, όλες οι παραχωρήσεις δημόσιου πλούτου, θα επανελεγχθούν ως προς τη νομιμότητα και ως προς τη διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος, από τη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές που σύντομα θα δώσουν εντολή σχηματισμού κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας, στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ξεκίνησε η απογραφή των γεωτρήσεων


 
Ξεκινά η αναλυτική απογραφή όλων των υδρογεωτρήσεων, κάθε χρήσης, από το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών & Μελετών (ΙΓΜΕΜ) του Εθνικού Κέντρου Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΚΒΑΑ).
Όπως ανακοίνωσε το... 

Απόφαση –«Βόμβα» για τον Έλληνα εργαζόμενο: Νέο χαράτσι και στα κινητά

Ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος φέρνει τεράστιες αλλαγές και δημιουργεί νέο «πονοκέφαλο» στον Έλληνα πολίτη.
Μετά τα πολλαπλά χαράτσια που έχουν μπει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μας, ένα νέο κάνει την εμφάνισή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει νέο χτύπημα, αυτή τη φορά στην κινητή τηλεφωνία.
Βάζει φόρο έως και 42% στη χρήση κινητών τηλεφώνων που δίνουν οι επιχειρήσεις στους εργαζομένους τους την ώρα που έχει ήδη εισπράξει άλλους δυο φόρους μέσω του λογαριασμού της κινητής τηλεφωνίας.

Να διασφαλιστεί η μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους υπαλλήλους σε διαθεσιμότητα



Τροπολογία για τη διασφάλιση του δικαιώματος στη μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας και απειλούνται με απόλυση κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.
Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης «Διοικητικές απλουστεύσεις - Καταργήσεις, συγχωνεύσεις νομικών προσώπων και υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα - Τροποποίηση διατάξεων π. δ. 318/1992 (Α161) και λοιπές ρυθμίσεις».

Νο comments...



Νο comments...













Η ΓΣΕΕ συνυπέγραψε την απελευθέρωση των απολύσεων

Αποκαλυπτικός ο Γ. Βρούτσης για τις μεθοδεύσεις που συνομολόγησε η πλειοψηφία στο πλαίσιο του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας.


Λίγες εβδομάδες μετά τη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας, στην οποία με τις πλάτες της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ δίνονταν το πράσινο φως για την πλήρη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, με παράκαμψη ακόμα και αυτής της τυπικής έγκρισης από τον εκάστοτε υπουργό Εργασίας, προχτές ο ίδιος ο Γ. Βρούτσης ομολόγησε το άκρως αντεργατικό περιεχόμενο αυτής της απόφασης. Μιλώντας σε ημερίδα για την ανεργία και την επιχειρηματικότητα, σημείωσε απροκάλυπτα:

Τα Larkikanea δεν ήταν και δεν θα είναι το άρμα κανενός

Δεν μπήκαμε στην διαδικασία να οργανώσουμε ένα blog για να χειραγωγούμε τους συναδελφους μας, τους συγχωριανούς μας.
Μας επισκέπτονται σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της περιοχης μας και αυτο μας υποχρεώνει να είμαστε ακόμα πιο δυναμικοί όσον αφορά την ενημέρωσή τους και δεν πρόκειται να γίνουμε δεκανίκι κανενός.
Σχολια συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά δεν θα αναρτηθουν.

Νο comments...



Απο: Εφημ. ΗΜΕΡΑ 26/2/2014







Αν αισθάνεσαι φτωχός… πεθαίνεις πιο γρήγορα


Οι άνθρωποι της μέσης και της τρίτης ηλικίας που υποκειμενικά νιώθουν φτωχοί (άσχετα με το πόσο είναι πραγματικά φτωχοί), αρρωσταίνουν πολύ πιο εύκολα και γενικά έχουν χειρότερη υγεία, καθώς και μικρότερο προσδόκιμο ζωής,…

Τα μεγαλύτερα φορτηγά στον κόσμο [video]




Οι νταλίκες που συναντάμε στον δρόμο δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα μεγαθήρια.





ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ε.Α.Μ

Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
κύριε Πολίτη,
παρακαλούμε πολύ να μη γίνεται κατάχρηση  του δικαιώματος ως σύλλογος να προβάλετε τις θέσεις 
και τις απόψεις σας μέσα από το L.N. 
Παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες να γράφονται υπερβολικά πολλά και άκρως υβριστικά έως συκοφαντικά σχόλια στα πλαίσια της λογικής αντιπαράθεσης των συνδικαλιστικών συλλόγων της ΛΑΡΚΟ.
Αν δεν σταματήσει αυτό το υβρεολόγιο σχετικά με τη ΛΑΡΚΟ θα αναγκαστούμε να κόψουμε κάθε κείμενο του ΕΑΜ.

Τίτλοι τέλους για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔ


Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  2ac65997425aa80a46efbecc73529013_XL.jpg Εμφανίσεις:  0 Μέγεθος:  31,2 KB 
 
Μείωση ασφαλιστικών εισφορών κατά 2,9% για εργοδότες και 1% για τους εργαζόμενους θα γίνουν από την 1η Ιουλίου με αποτέλεσμα να καταργηθούν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔ που έπαιρναν μέχρι και φέτος οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ.

Κακοκαιρία με χιόνια και βροχές το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Κακοκαιρία προβλέπεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σε όλη την Ελλάδα, με έντονες βροχές και ισχυρές καταιγίδες, ενώ πυκνά χιόνια θα πέσουν σε ορεινά τμήματα της βόρειας και κεντρικής χώρας.

Το Σάββατο 1, την Κυριακή 2 και την Δευτέρα 3 Μαρτίου, ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα επιδεινωμένος... 

No Comments...


Αυξήσεις στις συντάξεις από 5 ως 74 ευρώ το μήνα, αλλά και αύξηση του φόρου

- Περισσότεροι από 2.000.000 θα δουν μικρές αυξήσεις.
- Η αλλαγή στην παρακράτηση φόρου φέρνει αύξηση στις επικουρικές.
- Μικρές αυξήσεις στις συντάξεις όλων, αλλά για λίγο.
- Μαζεμένους φόρους θα πληρώσουν οι συνταξιούχοι με τη νέα δήλωση.

Μικρές και προσωρινές θα είναι οι αυξήσεις στις συντάξεις για περισσότερους από 2.000.000 συνταξιούχους στην Ελλάδα.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Στο νέο καθεστώς οι αγρότες με έσοδα άνω των 15.000 ευρώ

Εκδόθηκε η απόφαση του Γενικού Γραμματές Εσόδων κ Θεοχάρη σχετικά με τις αλλαγές που θεσπίστηκαν σε σχέση με την ένταξη των αγροτών στο νέο καθεστώς φορολόγησης.
Συγκεκριμένα απαλλάσσονται, από 1.1.2014, από την υποχρέωση τήρησης βιβλίων και έκδοσης στοιχείων οι αγρότες που υπάγονται στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ, όπως...

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί λάτρεις της Ε.Ε. και του μεγάλου κεφαλαίου υπόσχονται άγρια φορολόγηση των αυτοαπασχολούμενων.


Αναφερόμενος χτες σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Βήμα», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αρμόδιος τομεάρχης Οικονομικών και Ανάπτυξης, Γ. Σταθάκης, για τα φορολογικά έσοδα δήλωσε, σε συνέχεια παλιότερης του αναφοράς για την « Ελλάδα που υποφέρει 20 χρόνια από λίγους φόρους», τα εξής:

Ανίκανοι και για τα στοιχειώδη



Πολλή κουβέντα γίνεται τελευταία για την αναγκαιότητα των «μεταρρυθμίσεων». Οχι, βέβαια, με το σκωπτικό τρόπο της πρόσφατης τηλεοπτικής διαφήμισης, αλλά με τον επιτακτικό τρόπο του ΟΟΣΑ και της τρόικας.
Για να μην υπάρχει καμία μάλιστα αμφιβολία ως προς το μεταρρυθμιστικό πακέτο, ο αρμόδιος επίτροπος Ολι Ρεν επιμένει πως η Ελλάδα πρέπει να ξεχάσει γρήγορα το πρωτογενές πλεόνασμα και να επικεντρωθεί στα προαπαιτούμενα του Μνημονίου, εάν θέλει να αντιμετωπιστεί με ευνοϊκό τρόπο από την ηγετική ομάδα της Ε.Ε.

Η μεγάλη κόντρα ηλεκτροπαραγωγών και χαλυβουργιών


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, έτοιμη να δεχθεί έναν κουμπαρά για τη βιομηχανία, ύψους 45 εκατ. που δεν θα τον χαρακτήριζε «κρατική επιδότηση».

Ο «τετραγωνισμός του κύκλου» της μείωσης της τιμής του βιομηχανικού ρεύματος «κοστίζει» 100 εκατ. ευρώ μόνο για την υψηλή τάση. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Κ», κύκλοι της χαλυβουργίας είχαν προτείνει μία λύση διακοψιμότητας αξίας 129 εκατ. στην ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος. Με ισχύ 430 μεγαβάτ και με 300.000 ευρώ την τιμή της μεγαβατώρας σε ενδεχόμενες δημοπρασίες, όπως συμβαίνει στην Ιταλία, ο κλάδος ευελπιστούσε να φτιάξει ένα δικό του pool. 

Σκοτώνει -κυριολεκτικά- η αίσθηση της φτώχειας...

    http://greece-salonika.blogspot.com/
  • Οι άνθρωποι της μέσης και της τρίτης ηλικίας που υποκειμενικά νιώθουν φτωχοί (άσχετα με το πόσο είναι πραγματικά φτωχοί), αρρωσταίνουν πολύ πιο εύκολα και γενικά έχουν χειρότερη υγεία, καθώς και μικρότερο προσδόκιμο ζωής, σύμφωνα με μια νέα γερμανική έρευνα.
Ήταν ήδη γνωστό ότι η αντικειμενική φτώχεια σχετίζεται με χειρότερη υγεία και με πιο... 

Η αλήθεια για την ταυτότητα των Αρβανιτών



«Λίκνον της Ελλάδος», «κοιτίς του ελληνισμού», «εύανδρος» και άλλοι τιμητικοί χαρακτηρισμοί κοσμούν την Ήπειρο. Θα μπορούσαμε και «καρδιά της Ελλάδας» να τη χαρακτηρίσουμε, αφού αυτή μέσα στους τελευταίους τριάντα αιώνες αιμοδοτεί συνεχώς την ... ελληνική χερσόνησο με αίμα πάντοτε ελληνικό, που άλλοτε ονομάζεται πελασγικό, άλλοτε αιολικό, άλλοτε δωρικό και την τελευταία φορά, κατά τους 14ο και 15ο αιώνες μ.Χ., ηπειρωτικό!


Εγκλήματα και όχι εργατικά ατυχήματα

ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΓΝΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

Πριν από λίγες μέρες, εργαζόμενος στο λιγνιτικό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας άφησε την τελευταία του πνοή, θύμα και αυτός – όπως και δεκάδες άλλοι προηγούμενα - της αδιαφορίας της επιχείρησης αλλά και του εργοδοτικού συνδικαλισμού της. Όπως συνήθως γίνεται, οι ανακοινώσεις των μεγαλύτερων συνδικάτων απέφυγαν να βάλουν το δάχτυλο επί τον τύπον των ήλων και αναφερόμενοι στο τραγικό γεγονός έκαναν έκκληση για την τήρηση των μέτρων ασφάλειας και εξέφρασαν την θλίψη τους. Τι θα μπορούσαν να κάνουν;

Νο comments...


90χρονη περπάτησε ένα ολόκληρο βουνό σε μια μέρα

Ήθελε να ανάψει τα καντηλάκια και χάθηκε στο βουνό. Βρέθηκε μετά από μία μέρα, να περιπλανιέται κατάκοπη και εξαντλημένη αφού πέρασε μια νύχτα μακριά από το σπίτι της και στην προσπάθεια της να προσανατολισθεί είχε περάσει στην απέναντι πλευρά του βουνού πίσω από την Λάρυμνα.
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας 90χρονης από την Λάρυμνα η οποία είχε για πολλοστή φορά χαθεί. 

Οι συγγενείς της αφού την αναζήτησαν... 

Έλληνας πιλότος σώζει Mirage 2000 με σβηστό κινητήρα πάνω από την Λάρυμνα

Μια ανάσα από την βάση του, πάνω από την Λάρυμνα, έσωσε το αεροσκάφος του Μιράζ 2000 - αλλά και την ζωή του που κινδύνευε- ένας πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στην 114 Π.Μ. στην Τανάγρα.

Ήταν η εμπειρία και η ψυχραιμία του υποσμηναγού Β.Τ. που τον έβγαλε από μείζονα κίνδυνο, όταν κατά την διάρκεια εκπαιδευσής του με άλλον συνάδελφό του σε αερομαχίες στα 18.000 πόδια... 

Η Ουκρανία και οι στοχεύσεις

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία ήταν αναμενόμενο να προκαλέσουν ποικίλες αναλύσεις για το γεωπολιτικό παιχνίδι που διαδραματίζεται ανάμεσα σε Γερμανία, ΕΕ, ΗΠΑ και Ρωσία.
Αυτό που έγινε στην Ουκρανία, δηλαδή το πέρασμα της διακυβέρνησης μετά από λαϊκή κινητοποίηση από το ένα τμήμα των αστών σε ένα άλλο, δε συνιστά ανατροπή υπέρ του λαού. Βασικό κριτήριο πρέπει να είναι σε ποια κατεύθυνση συμβάλλει η λαϊκή κινητοποίηση (κρατώντας κάθε επιφύλαξη για το αν είχε τα μαζικά χαρακτηριστικά που της αποδίδονταν), προς τα πού αλλάζουν - εάν αλλάζουν - τα πράγματα. 

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Κάλπη...κοι

Αν υπήρχε η δυνατότητα αύριο το πρωί με το χτύπημα ενός μαγικού ραβδιού να σε εξαφανίσουν, Έλληνα, θα το έκαναν. Έχει φθάσει πλέον η ώρα που δεν σε χρειάζονται άλλο. Το καθήκον σου, συνειδητά και ασυνείδητα, προς την ναζιστική Ενωμένη Ευρώπη το έκανες και με το παραπάνω. Ο στρατιώτης του Νότου έδωσε ό,τι είχε να δώσει και ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από το πεδίο κατασκευασμένης μάχης που έστησαν στρατηγοί και ηγέτες.

Νο comments...


No Comments...






Aπο: Εφημ. ΗΜΕΡΑ - ΣΕΝΤΡΑ






Αλαλούμ με τις αποδείξεις: Στο μισό θα μετράνε από σούπερ μάρκετ και πρατήρια καυσίμων

Ποιες αποδείξεις πρέπει να μαζεύουν οι φορολογούμενοι, για να γλιτώσουν τον επιπλέον φόρο.

Την τελική τους μορφή έλαβαν οι νέες ρυθμίσεις που παρέχουν κίνητρα σε μισθωτούς και συνταξιούχους να μαζεύουν αποδείξεις λιανικής πώλησης ή παροχής υπηρεσιών.
Φέτος λοιπόν οι φορολογούμενοι πρέπει να μαζέψουν το 10% των εισοδημάτων τους σε αποδείξεις για να μπορέσουν να έχουν την έκπτωση των 2.100 ευρώ και παράλληλα να γλιτώσουν τον επιπλέον φόρο.

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους