Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΔΑΚΕ ΛΛΡΚΟ - Εδώ δεν υπάρχουν μεταλλεία και κάποιοι ασχολούνται με όνειρα θερινής νυκτός... κοιτάνε αν θα πέσουν οι τιμές στα μακαρόνια

ΔΑΚΕ ΛAΡΚΟ 
Λάρυμνα: 10/12/2014

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια αστάθεια στην λειτουργία της εταιρίας.
Μια έντονη ανησυχία στην παραγωγική διαδικασία γιατί, όλη η προσπάθεια των εργαζομένων πέφτει στο κενό, όλοι οι στόχοι εκτός προγραμματισμού, ακόμα και σήμερα κάποιοι πειραματίζονται σε βάρος των εργαζομένων και της εταιρίας.
Άραγε θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο, θα ζητηθούν ευθύνες από αυτούς που διαχειρίζονται μέχρι και σήμερα τις τύχες μας ή θα περιμένουμε το μοιραίο... 








να κλείσει η εταιρία από μόνη της και κάποιοι να περάσουν στην ιστορία με τα πιο
μελανά γράμματα.
Ή εκτός αν υπάρχει και ο υπόγειος παράγοντας που κάποιοι θέλουν κλειστή την εταιρία για να ικανοποιήσουν τους κρατικοδίαιτους ηγέτες του ΤΑΙΠΕΔ που από την αρχή αυτός ήταν ο στόχος τους και όχι μόνο , αλλά και για να ικανοποιήσουν και τους γνωστούς - αγνώστους των Σκοπίων που τρίβουν τα χέρια τους για το σταμάτημα της εταιρίας.
Γνωρίζει η εταιρία και η Διοίκηση τις σχέσεις στοργής Στάινσμεντ - Παπασταύρου αλλά και των προαπαιτούμενων της Τρόικας; Αν γνωρίζει τότε να μας το πει. Αν δεν
γνωρίζει θα πρέπει με αυτά τα ζητήματα να ασχοληθεί και όχι να παίρνει εντολές από τον καλά αμειβόμενο δικηγόρο της εταιρίας που θέλει πάντα να δημιουργεί θέματα για να αμείβεται ανάλογα με την παραστατικότητα και ο νοών νοείτω.
Έχει καταλάβει η Διοίκηση ποιοι θέλουν το καλό της ΛΑΡΚΟ , ποιοι έχουν χύσει ιδρώτα και αίμα για να κρατηθεί μέχρι σήμερα η εταιρία ανοιχτή ; Αυτοί είναι οι εργαζόμενοι και κανένας άλλος . Χωρίς να είμαστε μηδενιστές υπάρχουν και αξιόλογα στελέχη που κάθε μέρα προσπαθούν να βρουν τρόπους πώς θα κρατηθούμε, ενώ κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα και κατακρίνουν τους πάντες και τα πάντα.


Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,


Ή χώρα έχει μπει σε μια πολιτική αστάθεια. Έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο .
Παρ' όλα αυτά κάποιοι και σήμερα θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν την λανθασμένη πολιτική τους και αυτό έχει να κάνει με την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και τα κεκτημένα των εργαζομένων. (Βιάζεται ο δικηγόρος, θέλει ΟΜΕΔ
και ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ) και ως γνωστόν η Διοίκηση θα ενδώσει χωρίς να μπει πάλι στη διαδικασία συζητήσεων. Γιατί τους καίει τόσο πολύ η Σύμβαση; Και αυτό είναι γραμμάτιο στην πολιτική ηγεσία, στο ΤΑΙΠΕΔ ή στα υπόγεια και εναέρια δίκτυα που υπάρχουν στη ΛΑΡΚΟ .


Εδώ δεν υπάρχουν μεταλλεία και κάποιοι ασχολούνται με όνειρα θερινής νυκτός, αντί να βάλουν στόχους την αύξηση παραγωγής και τι επικρατεί στην αγορά με το Νικέλιο, κοιτάνε αν θα πέσουν οι τιμές στα μακαρόνια.



Ρωτάμε επίσημα ποιος προγραμματισμός και στόχος υλοποιήθηκε. Ποιος;  Ας μας πουν.
Τα δημοσιεύματα της ΔΕΗ δίνουν και παίρνουν. Ευτυχώς μας έσωσε η προεκλογική περίοδος και θα γίνει αναστολή της ημερομηνίας του Συμβουλίου της ΔΕΗ.
Τελικά σαν εργαζόμενοι θα πάρουμε απαντήσεις ή θα πάμε σε μάγισσες και χαρτορίχτρες να μας πουν το μέλλον .
Έχουμε επισημάνει σε όλες τις ανακοινώσεις η Διοίκηση να απομακρύνει τα βαρίδια της αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα τίποτα.
Πιστεύουμε ότι η Διοίκηση της εταιρίας θα λάβει σοβαρά όλα αυτά τα ζητήματα.
Η εταιρία θωρακίζεται με την παραγωγικότητα και όχι με την αστάθεια. 


Υ.Γ.: Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα παίζουν με το μεροκάματο μας τους γελάσανε.

 

                                   ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ

                          ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - ΛΑΡΥΜΝΑ



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους