Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Αρκούν 46 λέξεις;

Με μια ανακοίνωση 46 λέξεων απάντησε το ΠΑΣΟΚ στην πολυσέλιδη δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου στην οποία ο πρώην πρωθυπουργός προαναγγέλλει τη δημιουργία κόμματος σε περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και κατηγορεί ευθέως τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι απέτυχε να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.








Στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ επισημαίνεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός προκαλεί «πολιτική σύγχυση και αβεβαιότητα τόσο πριν όσο και μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας» στην οποία το κόμμα θα αντιταχθεί.
Στην απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη προς τον Γιώργο Παπανδρέου, οι συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου προειδοποιούν για κίνδυνο πολιτικής αβεβαιότητας, συνδέοντας έτσι με έμμεσο τρόπο τις διαφαινόμενες προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος δεν κατονομάζεται, με τις επιπτώσεις που θα έχουν αυτές στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας.
Και η δήλωση καταλήγει με μια αναφορά που θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως έμμεση αναφορά των συνεργατών του κ. Βενιζέλου στο χρέος που υποτίθεται ότι άφησε ο κ. Παπανδρέου στα κομματικά ταμεία μετά τη θητεία του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ: «Όλοι θα ανταποκριθούμε συνεπώς στο χρέος μας. Αρκεί να το θυμόμαστε και να το υπολογίζουμε σωστά».


Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:


Το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί και θα λειτουργεί ως εγγυητής της εθνικής σταθερότητας και θα αντιταχθεί στην πρόκληση πολιτικής σύγχυσης και αβεβαιότητας τόσο πριν όσο και μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Όλοι θα ανταποκριθούμε συνεπώς στο χρέος μας. 
Αρκεί να το θυμόμαστε και να το υπολογίζουμε σωστά.


Aπο: rizopoulospost






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους