Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Τρισάγιο στο «καρτέρι του θανάτου», δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στις αρχές ο 34χρονος δράστης


 Τρισάγιο τελέσθηκε στον τόπο που έχασε την ζωή του ο άτυχος 25χρονος κυνηγός το απόγευμα της Παρασκευής, ένα χιλιόμετρο περίπου μακριά από το χωριό Γουλέμι Αταλάντης, εκεί όπου ο 34χρονος υπαξιωματικός του ναυτικού, άθελά του, σκότωσε τον φίλο του.
 





Θλιβερές φιγούρες οι γονείς και οι συγγενείς του θύματος που αναμένουν την επιστροφή της σορού από την Αθήνα προκειμένου να γίνει η ταφή του αδικοχαμένου παιδιού τους. 

Τα αίτια του τραγικού ατυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως αφού η αστυνομία δεν έχει στα χέρια της κατάθεση του δράστη και μοναδικού μάρτυρα του περιστατικού, για να καταλήξει σε συμπεράσματα, παρότι εξ αρχής θεωρείται βέβαιο ότι πρόκειται για ατύχημα, μιας και θύτης και θύμα ήταν συγχωριανοί, στενοί φίλοι ενώ τις οικογένειες τους συνδέει και κουμπαριά.

Το χωριό τους ο Μέγα Πλάτανος πενθεί για τον χαμό του 25χρονου αλλά και συμπαρίσταται στην οικογένεια του δράστη που περνά τον δικό της Γολγοθά. Ο 34χρονος υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού πάντως δεν παραδόθηκε κατά την διάρκεια του αυτοφώρου και κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται ή αν το πρωί της Δευτέρα θα μεταβεί στην υπηρεσία του για εργασία.








Aπο: lamiastar.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους