Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΥΠΟΜΝΗΜΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΑΡΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ Δ.Χ.Φ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Απο: martino.gr

Προς
1.Tο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας
2.Γ.Μ.Μ.Α.Ε.ΛΑΡΚΟ
3.Εργατικό Κέντρο Λαμίας


ΥΠΟΜΝΗΜΑ - ΑΙΤΗΣΗ

Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία Γ.Μ.Μ.Α.Ε.ΛΑΡΚΟ με την υπ’ αριθ.Α141146/20-8-2014 διακήρυξη και με τους εν αυτή διαλαμβανομένους όρους, προκήρυξε μειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές προσφορές για την 9/9/2014 με αντικείμενο την μεταφορά και την διαχείριση της απόθεσης της σκουριάς Η/Κ από την εγκατάσταση της χερσαίας αποκομιδής σκουριάς Η/Κ του εργοστασίου στην Λάρυμνα Φθιώτιδας [ΣΕΛ] στην περιοχή ΛΙΑΒΔΑ. Οι υπογράφοντες την παρούσα είμαστε μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής όπου λειτουργεί το εργοστάσιο Λάρυμνας, ιδιοκτήτες τετραξονικών ΔΧΦ αυτοκινήτων, πλην όμως παντελώς άνεργοι... 








διότι, λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας από έτους 2009 και μέχρι σήμερα, αδυνατούμε να βρούμε οποιαδήποτε εργασία για να ζήσουμε τις οικογένειές μας. 

Η ανωτέρω εταιρεία, η οποία είναι ο μόνος οικονομικός παράγοντας στην περιοχή μας και ως εκ τούτου και ο οικονομικός πνεύμονας της περιοχής, πρέπει να συνεργαστεί και να αναθέσει τη μεταφορά της σκουριάς στη θέση ΛΙΑΒΔΑ αποκλειστικά και μόνο σε εμάς, διότι πληρούμε απόλυτα τους όρους που διαλαμβάνονται στην παραπάνω διακήρυξη αφού διαθέτουμε πλέον του αναφερομένου αριθμού των δέκα φορτηγών αυτοκινήτων και εξειδικευμένο προσωπικό και χειριστές, με συνέπεια την πλήρη ανταπόκρισή μας στην αναφερόμενη στη διακήρυξη εργολαβία. Είναι γνωστό ότι μέχρι σήμερα οποιαδήποτε συνεργασία μας με τη ΛΑΡΚΟ ΑΕ υπήρξε υποδειγματική και διεκπεραιώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Εξάλλου, μόνο εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής υφιστάμεθα όλες τις συνέπειες καλές ή κακές από τη λειτουργία του εργοστασίου και όχι οι τυχόν επίδοξοι μνηστήρες της ανάληψης του έργου της μεταφοράς της σκουριάς οι οποίοι οικονομικό και μόνο όφελος προσδοκούν από το εργοστάσιο της περιοχής μας. Κατόπιν των ανωτέρω ευελπιστούμε στα ευήκοα ώτα των υπευθύνων για μια υποδειγματική συνεργασία.


Για τους ιδιοκτήτες

Θεμιστοκλής Σίδερης











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους