Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Αυτές είναι οι πέντε start ups που κάνουν ..τη διαφορά για το 2014



Η καινοτομία σε συνδυασμό με την τεχνολογία είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Μετά την “άνθηση” της Silicon Valley η σύσταση start ups (δηλαδή νεοφυών επιχειρήσεων) έχει λάβει τέτοια δυναμική που είναι δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς όλα αυτά τα νέα ταλέντα.

Γι' αυτό και το Business Insider συγκέντρωσε τις πέντε καλύτερες... 

start ups που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον μας το 2014. Σας τις παρουσιάζουμε:

1. BRCK


Το BRCK είναι ένα είδος μοντέρνου router που βοηθάει τους ανθρώπους να συνδεθούν στο Ιnternet όπου κι αν βρίσκονται, χρησιμοποιώντας διάφορα δίκτυα ενώ λειτουργεί ακόμα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.


2. ThriveOn

Το ThriveOn είναι μια εφαρμογή η οποία παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες, συμβουλές και ασκήσεις για τους ψυχικά ασθενείς και αποτελεί μέρος του οργανισμού Rock Health, ο οποίος χρηματοδοτεί και υποστηρίζει start ups που φιλοδοξούν να μεταμορφώσουν τον τομέα της περίθαλψης.


3. Shadow

Πόσες φορές σας έχει τύχει να μην θυμάστε τα όνειρά σας ; Το Shadow δίνει λύση σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Η εφαρμογή περιλαβάνει ένα ξυπνητήρι το οποίο είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να μην ξυπνάει απότομα τον χρήστη αλλά σταδιακά και στη συνέχεια να τον παροτρύνει να το περιγράψει.


4. Knozen

Το Knozen πρόσφατα συγκέντρωσε χρηματοδότηση ...2,5 δισ. δολαρίων(!) αφού όπως φαίνεται είναι ιδαίτερα δημοφιλές μεταξύ των εργαζομένων. Η φιλοσοφία της εφαρμογής είναι πολύ απλή : Επιτρέπει στους εργαζόμενους να αξιολογούν τους συναδέλφους τους ανώνυμα, επιλέγοντας δύο υποψήφια ... θύματα, τα οποία θέτει ως αντιπάλους και ρωτάει τους υπόλοιπους ερωτήσεις όπως π.χ. “Ποιος από τους δύο είναι πιο φιλικός;”


5. Glamsquad

Το Glamsquad απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό καθώς επιτρέπει στον χρήστη να κλείνει ραντεβού στο σπίτι του για περιποίηση προσώπου και μαλλιών. Η μόνη προϋπόθεση είναι... τα μαλλιά να είναι λουσμένα πριν έρθει ο κομμωτής στο σπίτι.



Απο: greece-salonika










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους