Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Νύχτα έφυγαν οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ απο τη ΛΑΡΚΟ!!!

Το πάλαι κραταιό ΠΑΣΟΚ που ανέπτυξε τον συνδικαλισμό μετά τη μεταπολίτευση και τουλάχιστον στη ΛΑΡΚΟ εξέλεγε πάντοτε τους περισσότερους συνδικαλιστές στο σωματείο εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ...
Σήμερα δεν υπάρχει.
Η καταστροφική πολιτική που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια, αλλά και οι Ακηδες και οι Μαντέληδες των μιζών που θα μείνουν ανεξήτιλοι στη μνήμη μας για τα φαγοπότια τους, οδήγησαν σε πανελλήνια κλίμακα αλλά και στη ΛΑΡΚΟ το ΠΑΣΟΚ σαν ιδέα και σαν συνδικαλιστικό όργανο σε αφανισμό.
Οι εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ στη ΛΑΡΚΟ... 







η ΠΑΣΚΕ, εξαφανίστηκαν....τι έχουν να μας πουν για αυτά που βιώνουμε σήμερα αφού ποτέ δεν καταδίκασαν την κυβερνητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε και τους ''λαδιάρηδες'' συντρόφους τους.


Για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου της ΛΑΡΚΟ δεν θα λάβει μέρος στις εκλογές της 25 Ιουλίου η παράταξη της ΠΑΣΚΕ.



Με μεγάλη ευκολία απαρνήθηκαν την παράταξη που τόσα χρόνια έβρισκαν πολιτική στέγη και ''εξυπηρετήσεις''.

Δεν βρέθηκε κανένας να μαζέψει έστω και μερικούς υποψήφιους να ζητήσουν την ψήφο των εργαζομένων έτσι για την τιμή των όπλων.



 






3 σχόλια:

  1. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΜΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΗΤΕΣ ΤΙΠΟΤΕΝΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTOI EΞΑΥΛΩΘΗΚΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΟΡΙΩΝ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειδαμε και εσας που μεινατε τι φρουτα ειστε αντε ξεκουμπιστητε και εσεις οι ΔΕΞΙΟΙ γιατι μονο καταστροφη φερατε ανελεητοι...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους