Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Α. Μαραγκοπούλου: "Να καταργηθεί το ΤΑΙΠΕΔ που απειλεί την ανεξαρτησία της χώρας"

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου από το ίδρυμα Μαραγκοπούλου για το ΤΑΙΠΕΔ, η πρόεδρος του ιδρύματος Αλίκη Μαραγκοπούλου αναλύει στο Κόκκινο τις επιπτώσεις μαζικών εκποιήσεων της δημόσιας περιουσίας στα ανθρώπινα δικαιώματα. 
Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου για το ΤΑΙΠΕΔ από το ίδρυμα Μαραγκοπούλου με τίτλο 'ΤΑΙΠΕΔ - ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΠΟΊΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑΣ , η Αλίκη Γιωτοπούλου Μαραγκοπούλου , πρόεδρος του ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου , αναλύει τις επιπτώσεις των μαζικών εκποιήσεων της δημόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ , στα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

   Ακούστε στον δίπλα  σύνδεσμο  -  vathiprasino




 "Η βασική αρχή του Νόμου 3986/2011 που προβλέπει την ίδρυση του ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή η μεταβίβαση σε μια Ανώνυμη Εταιρεία της κυριότητας όλων των σημαντικών περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδας, στην οποία ανώνυμη εταιρεία δίνεται και το δικαίωμα γενικού ξεπουλήματός τους κατά την κρίση της, αποτελεί τερατώδη μετάθεση κυβερνητικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων σε αυτό το θεσμικό κατασκεύασμα" αναφέρει η Α. Μαραγκοπούλου.
"Η λειτουργία του κουρελιάζει ουσιαστικά την εθνική κυριαρχία και οδηγεί την Ελλάδα σε πλήρη πτώχευση και σε απώλεια του ανθρώπινου δυναμικού που θα μπορούσε να τη βοηθήσει αργότερα στην ανάκαμψη της, το οποίο, όμως, σήμερα αναγκάζεται να εκπατριστεί και να εγκατασταθεί σε ξένες - κυρίως, πολύ μακρινές - χώρες".

Aπo: stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους