Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Τίτλοι τέλους στη ΛΑΡΚΟ και την αξιοπιστία του υπουργού!



Σύντομα φαίνεται θα  γραφτούν οι τίτλοι τέλους  για την βιομηχανική μονάδα της ΛΑΡΚΟ όπως αναφέρουν πληροφορίες από έγκυρες πηγές.
Τίτλοι τέλους στη ΛΑΡΚΟ και την αξιοπιστία του υπουργού! Την ίδια εκτίμηση κάνει και οπως δήλωσε στο δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της ΛΑΡΥΜΝΑΣ Ανδρέας Κορέτζελος,
"Οι τελευταίες μας πληροφορίες είναι  ότι επισπεύδεται η διαδικασία διχοτόμησης της σε  καλή και  κακή και  η πώληση της καλής σε ιδιώτη επιχειρηματία αφού πρώτα βέβαια απολυθούν όλοι οι εργαζόμενοι, το αν  ο επενδυτής  θα επαναπροσλάβει ορισμένους από τους παλιούς εργαζόμενους αυτό  ούτε μπορεί κάποιος να του  επιβάλει ούτε  ακόμη και αν υποσχεθεί  ότι θα το τηρήσει".
ΤΟ Σωματείο  τις επόμενες ημέρες θα  οργανώσει μιά ακόμη σύσκεψη στη Λάρυμνα με εκπροσώπους όλων των θεσμικών φορέων και  πολιτικων προσώπων.
 
Δυστυχώς φαίνεται για μια ακόμη φορά οτι  δεσμεύσεις υποσχέσεις, επιστολές και παρεμβάσεις υπουργών και  αναπληρωτών υπουργών ότι δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα γιατι απλά όπως πολύ καλά γνωρίζουν και  οι  ίδιοι σκοπός αυτών των πρωτοβουλιών είναι "έπεα πτερόεντα" για να αποφύγουν το  πολιτικό κόστος και να κερδίσουν πολιτικό χρόνο μέσα απο την αγωνία και την ανασφάλεια φτωχών εργατών σε μια βιομηχανία που νομοτελειακά πνέει τα λοίσθια και με την δική τους.... φροντίδα.
Το  πιστοποιητικό θανάτου της ΛΑΡΚΟ θα φέρει και την δική τους υπογραφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους