Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛAPKΟ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ 24ΩΡΗ ΠΑΝΛΑΡΚΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΠΕΜΠΤΗ 20/12/2012

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛAPKΟ

Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ (ΛΑΡΥΜΝΑ)
Ένωση Εργαζομένων Εταιρίας «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε. Μεταλλεία Εύβοιας
Σωματείο Εργαζομένων Μεταλλωρύχων ΛΑΡΚΟ ο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»
Σωματείο Εργαζομένων στα Λιγνιτωρυχεία Σερβίων της Εταιρίας «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε.
Συνδικαλιστικό Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Α.Ε. (ΑΘΗΝΑ)

                                                                                               17/12/2012
ΚΑΛΕΣΜΑ: ΠΕΜΠΤΗ 20/12/2012

24ΩΡΗ ΠΑΝΛΑΡΚΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Την ΠΕΜΠΤΗ 13/12/2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Προέδρων των Σωματείων - των Προέδρων των ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ και του Προέδρου της ΓΣΕΕ , με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, κύριο Αθανασόπουλο. Ξεκάθαρα διαπιστώσαμε μετά την ενημέρωση του ΤΑΙΠΕΔ...




ότι το σχέδιο τους για την τύχη της ΛΑΡΚΟ, αλλά και για την εθνική μας οικονομία, μόνο στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ οδηγεί και πουθενά αλλού. Με την πολιτική τους θέλουν να απαξιώσουν έξι Νομούς της χώρας ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ 5.000 ανθρώπων, αφού θα έχουν κάνει δώρο την εταιρία , δίνοντας 20 δις προίκα στους επίδοξους αγοραστές. Οι επιλογές της Κυβέρνησης είναι λανθασμένες, τη στιγμή που ξεπουλιέται ο ορυκτός πλούτος της Χώρας. 

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ !!! χαρίζεται σε ΞΕΝΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ !! Η ΠΑΤΡΙΔΑ MAΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ !: ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την κυβερνητική πολιτική για την υποταγή της στην Τρόικα και στα σχέδιa του ΤΑΙΠΕΔ ξεπουλώντας τη Χώρα !!! ΚΑΛΟΥΜΕ τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας » ΠΕΚΑ, να αλλάξουν γνώμη για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ εταιρία παραγωγής σιδηρονικελίου, πού αφήνει έσοδα στο ελληνικό δημόσιο και στην ελληνική οικονομία ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !!

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ - ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΛΑΡΚΟ - τους Βουλευτές - Δημάρχους - τους συναδέλφους εργαζόμενους - τους συνταξιούχους - ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ σε αυτό τον αγώνα που κάνουμε για να μείνει η ΛΑΡΚΟ ΑΝΟΙΧΤΗ !!

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ , ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20/12/2012 ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ (θα ξεκινήσει από την Ομόνοια ΩΡΑ: 11:00 - πορεία στο ΤΑΙΠΕΔ & Υ Π. Οικονομικών) ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΛΑΡΚΟ ΚΛΕΙΣΤΗ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ:

ΑΠΟ ΜΑΛΕΣΙΝΑ:    08:00
ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΝΟ:       08:10
ΑΠΟ ΛΑΡΥΜΝΑ:     08:10
ΑΠΟ ΟΙΚΙΣΜΟ:        08:10

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΑΑΡΚΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 20/12/2012
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ:

ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΛΑΡΚΟ

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΡΚΟ (6977700120)

ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ- ΦΟΥΡΤΑΚΑΣ - ΘΩΜΑΣ - ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - ΚΟΥΦΟΥΔΑΚΗΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους